Bina içi kırım, yıkım tadilat işleri

Bina İçi Kırım Yıkım
Bina İçi Kırım Yıkım
Bina içi kırım yıkım işleri itina ile yapılır. Bina içi kırım yıkımlar, elle, mini ekskavatör, zorlu yerlerde ise kompresör kullanılarak yapılır. 

Şirketimiz uzun yıllardan beri İstanbul'da bankaların şubelerini yenilemektedir. Bodrum kat, zemin kat, çatı katı, dış cephe her ne zorlukta olursa olsun; elle, mini ekskavatör, kompresör ve ya büyük iş makineleriyla her türlü kırım yıkım işi yapabilmektedir. Kuruluşundan bu yana sayısız bir çok kırım yıkım işi yapan şirketimiz bu konuda iş bitirici özelliği ile müşterilerine aynı zamanda düşük maliyetli ve kaliteli hizmet sunmaktadır. 

Ekipmanlarımız her türlü bina içi kırım yıkım işleriniz için yeterli düzeydedir. Çözüm ortaklarımızdan aldığımız desteklerle de işleriniz hiç bir zaman yarıda kalmaz. 

Bina içi kırım yıkım işlerinizde kullandığımız ekipmanlar ve insan gücü, işlerin metrajına göre değişmektedir. Ev ve iş yerlerinizde yaptırmak istediğiniz tadilat doğrultusunda kurtulmak istediğiniz duvar, zemin, demir doğrama, mobilya, sıva... gibi istekleriniz için balyoz veya hilti gibi malzemeler kullanılarak istenilen kırım işlemleri yapılır. Daha sonra geride kalan molozlar çuvallanarak atılır. Çalışma saatlerimiz müşterilerimizin istekleri doğrultusunda olup çevreye zarar vermemek için en uygun saatler tercih edilir. 
Bina içi kırım, yıkım işleri, moloz hattı
Bina içi kırım, yıkım işleri, moloz hattı
Bina içi kırım yıkım işlerinizde, yüksek metrajlı işlerinizde insan gücü ve iş makinaları sayısını arttırıp işleriniz daha kısa süre içinde bitirilmesi sağlanır. Zemin, duvar, beton kesme gibi işlemlerin ardından geride kalan molozlar çuvallanarak iş sahasından çıkartılır ve atılır. İstanbul'da Belediyelerin denetlemekte olduğu tadilat kurallarına her zaman uyumlu davranmaktayız. Bina içi kırım yıkım işlerinizde gerekli onayların ardından, gürültü kurallarına uyulur ve çevreye herhangi bir zarar verilmez. 

Bina içi kırım, yıkım işleri, moloz hattıBina içi kırım, yıkım işleri, moloz hattı
Bina içi kırım, yıkım, tadilat işleriniz için bizi arayabilir ve teklif alabilirsiniz. İletişim sayfasından ulaşım bilgilerine ulaşabilirsiniz. Baykara İnşaat Hafriyat
PAYLAŞ: