İşimiz İnşaat

İşimiz İnşaat
İşimiz İnşaat
İnşaat ile ilgili tüm çalışmalarınızda profesyonel destek için Baykara İnşaat'ı tercih edebilirsiniz. Bina içi kırım yıkım ve tadilat işlerinizde, bina yıkım işlerinizde hatta temel kazı, hafriyat işlerinizde bile 7/24 hizmet sağlamaktayız.

Hafriyat
Bina Temel Kazıları, Nakliye, Bina Temel Dolguları, Fabrika Temel Kazıları, Bina Yıkımları, Alan düzeltme ve tesviye, Moloz taşınması, Moloz Atımı her türlü hafriyat işiniz itina ile yapılır ve teslim edilir.

Kırım, yıkım işleri
Bina içi duvar, şap, betonerme kırımı; beton kesimi yapılır. Hilti, beton kesme makinesı, kompresör ve tecrübeli çalışanlarımızla kırım yıkım işleriniz yapılır.

Altyapı çalışmaları
Her türlü kanal çalışmaları gerekli önlemler ve tecrübeli çalışanlarımız ile birlikte itina ile yapılır ve teslim edilir.

Kaba temizlik
Yapılarınızın imalat esnasında, tadilat sonrasında ya da faaliyete geçmeden önce her türlü kaba temizliği güvenli ve çevre şartlarına uygun bir şekilde tarafımızca yapılır.

Alo Moloz Hattı
İstanbul Avrupa yakasında tüm ilçe ve mahallelerden moloz atımı yapılır. İş yeri, ofis, ev, dükkan tadilatlarından sonra biriken molozların atımı için bizlere ulaşabilirsiniz. Biriken her türlü molozun atımı profesyonel ekibimiz tarafından yapılır.

Diğer tüm hizmetlerimizi incelemek isterseniz Hizmetler sayfasına göz atabilirsiniz.
PAYLAŞ: