Beyoğlu moloz hattı, moloz atımı

Beyoğlu moloz hattı, moloz alımı
Beyoğlu moloz hattı, moloz alımı
İstanbul Beyoğlu ilçesinde Baykara İnşaat moloz hattı olarak tadilat ve dekorasyon sonrası biriken molozları alıyor ve bölgenin ilgili döküm sahasına naklediyoruz. Bu işlemlerde ihtiyaç duyulan iş makinelerini ve personel ihtiyacını da karşılıyoruz. Moloz alımları ya da moloz atımları için Beyoğlu Moloz Hattı olarak hizmet veren bizleri 7/24 arayabilir ve ücretsiz keşif talep edebilirsiniz.

Ev, iş yeri, dükkan, alışveriş merkezi gibi alanlarda yaptığınız dekorasyon ve tadilatın ardından biriken tuğla parçaları, kum, toprak, fayans atıkları, kartonpiyer, tahta, alçı, beton, hurda ve benzeri atıklarınız için Beyoğlu moloz hattı olarak hizmet veren bizlere ulaşabilirsiniz. Tecrübeli kadromuz ve geniş makine parkurumuz ile işleriniz itina ile yapılır ve kısa sürede teslim edilir.

Hizmetlerimiz sadece moloz atımı ile sınırlı değildir. Baykara İnşaat olarak İstanbul Avrupa yakasında sadece alo moloz hattı olarak hizmet vermiyoruz. Bina yıkım işlerinde, kırım, beton duvar yıkımı, tadilat, dekorasyon, dış cephe mantolama, mermer, kazı, temel kazı, hurda karşılığı bina yıkım işleriniz için de bizlere ulaşabilirsiniz. Güzel Beyoğlu ilçemizin;

Arap Cami, Asmalı Mescit, Bedrettin, Bereketzade, Bostan, Bülbül, Camiikebir, Cihangir, Çatma Mescit, Çukur, Emekyemez, Evliya Çelebi, Fetihtepe, Firuzağa, Gümüşsuyu, Hacıahmet, Hacımimi, Halıcıoğlu, Hüseyinağa, İstiklal, Kadı Mehmet, Kalyoncu Kulluğu, Kamer Hatun, Kaptanpaşa, Katip Mustafa Çelebi, Keçeci Piri, Kemankeş Karamustafa Paşa, Kılıçali Paşa, Kocatepe, Kulaksız, Kuloğlu, Küçük Piyale, Müeyyedzade, Ömer Avni, Örnektepe, Piri Paşa, Piyalepaşa, Pürtelaş Hasan Efendi, Sururi Mehmet Efendi, Sütlüce, Şahkulu, Şehit Muhtar, Tomtom, Yahya Kahya ve Yenişehir mahallerinde moloz alımı, moloz atımı işleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz.
PAYLAŞ: