Avcılar Moloz Hattı

Avcılar bölgesinde inşaat, tadilat ve dekarasyon sonrası meydana gelen çöpler ya da molozların atımı için bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz. Büyük veya küçük moloz taşıma araçları ya da personel talebinde bulunabilirsiniz.

Avcılar moloz hattı olarak bulunduğunuz bölgeye en yakın moloz atım ekiplerimizi yönlendiriyor ve düşük maliyetle kaliteli hizmet sunuyoruz. Avcılar'de hizmet veren moloz atım ekiplerimiz katlardan veya kapı önünden çuvallanmış ya da çuvallanmamış her türlü moloz atımı işini en uygun fiyatlarla sağlamaktadır.

Moloz atımı işlerinde her türlü moloz ve çöp atımı yapmaktayız. Alçıpan, fayans, şap, duvar, çatı pisliği, tezgah kırımı, taş fırın sökümü ve benzeri işlemlerde ortaya çıkan her türlü molozun atımı yapılmaktadır. Ayrıca her türlü kırım yıkım, dekarasyon işlerinizi de tecrübeli ekimiz tarafından düşük maliyet ve yüksek kalite ile yapmaktayız. Bize site içerinde bulunan iletişim alanlarından 7/24 ulaşabilirsiniz.

Avcılar Moloz Hattı

Avcılar moloz hattı olarak, aşağıda bulunan semt ve mahallelerden her türlü moloz alımı ve kırım yıkım işlerinizi gerçekleştirmekteyiz.

Avcılar Ambarlı Moloz Hattı
Avcılar Cihangir Mahallesi Moloz Hattı
Avcılar Denizköşkler Moloz Hattı
Avcılar Firuzköy Moloz Hattı
Avcılar Gümüşpala Mahallesi Moloz Hattı
Avcılar Merkez Moloz Hattı
Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Alo Moloz Hattı
Avcılar Tahtakale Mahallesi Moloz Hattı
Avcılar Üniversite Mahallesi Alo Moloz Hattı
Avcılar Yeşilkent Mahallesi Moloz Hattı
Avcılar moloz atımı, alo moloz hattı, personel ve iş makinası kiralama, kırım, yıkım işleri, inşaat temizliği işleri.
PAYLAŞ: